Home / Om Oss

 

Lång erfarenhet

Efter flera verksamma år inom personlig marknadsföring och praktisk hjälp för att komma vidare i karriären har vi åstadkommit resultat över förväntan åt våra kunder.

Vi på CVfabriken är specialiserade på de praktiska momenten som är nödvändiga för att nå nästa nivå i karriären. Det har från start varit en stor efterfrågan på våra tjänster och idag är vi en handfull medarbetare som arbetar med coaching, intervjuträning, CV-skrivande och nätverkande. Våra tjänster har hjälpt tusentals personer till nya jobb. Statistik visar att över 91 procent av våra kunder kommer till minst en anställningsintervju.

Våra framgångsfaktorer som givit oss en ledande position:

  • Närhet till bred kompetens
  • Förståelse för våra kunders behov och verksamhet
  • Fokus på kvalitet och professionalism
  • Brett nätverk och goda kontakter i näringslivet

I vår utveckling genomför vi satsningar på ett nya områden som Linkedinprofiler, konsultprofiler och CVs riktade till styrelseledamöter. Det blir allt viktigare för personer, organisationer och företag att effektivt förmedla sina budskap i skrift och efterfrågan på våra tjänster har därmed ökat under åren. Detta beror främst på att många insett vikten av att rätt och effektivt förmedla sin kompetens när man söker jobb eller uppdrag. Den personliga marknadsföringen blir också allt viktigare också p g a möjligheterna med sociala medier.

Vi är stolta över vårt arbete och de resultat vi åstadkommit. Vår målsättning är att fortsätta utveckla vårt tjänsteutbud inom personlig marknadsföring och hjälpa dig som kund mot nya höjder.

 
Share this page
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info@cvfabriken.se
Företaget innehar F-skatt
Organisationsnummer: 556170-7901
Bankgiro: 433-0577