Home / Nyhet / Skriv en effektiv ansökan/personligt brev

 

Det personliga brevet är ett säljbrev vars enda syfte är att få komma till en intervju. Om du kommer till en intervju har den skriftliga ansökan en mindre betydelse. Under intervjun, som är annan typ av säljsituation, gäller det att sälja sig själv på rätt sätt. I det personliga brevet är det vanligt att man fokuserar på vilka jobb man haft och något om hur man är som person. Istället bör man fokusera på vad man gjort, d v s de kvantifierbara prestationer man har åstadkommit och koppla det till den kravprofil som finns för den position man söker. När man skriver ett personligt brev bör man ha rekryterarens perspektiv, d v s kan du hjälpa företaget/organisationen lösa sina uppgifter och problem?

 
Share this page
 

Nöjda kunder

 • Var arbetslös i sju månader och kom på intervju redan efter två veckor. Personliga brevet var bra! Tack för hjälp!

  Crista,
   
 • Erat CV fungerade utmärkt blir sällan imponerad av någonting men responsen efter ert skrivna CV går inte jämföra. Ska skriva ett riktigt bra kundbrev imorgon!

  Måns, IT-programmerare
   
 • Tack så mycket för er hjälp! Ett starkt och bra skrivet CV; jag är väldigt nöjd och givetvis kommer jag att förmedla detta vidare till vänner och bekanta. Tack ännu en gång och trevlig kväll!

  Sanna, Produktchef
   
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info@cvfabriken.se
Företaget innehar F-skatt
Organisationsnummer: 556170-7901
Bankgiro: 433-0577