Home / CV-tips & Råd / Uppföljning

 

Om du vill ha arbetet, säg det. Hör dig för om nästa intervjutillfälle ifall det behövs ett sådant. Om du behöver betänketid, be om det på ett hövligt och taktfullt sätt. Ange ett exakt datum för när du kan svara.

Bli inte för besviken om du inte får ett uttryckligt erbjudande eller om det inte blir en konkret lönediskussion. Intervjuaren vill förmodligen rådgöra med andra i organisationen först eller intervjua fler sökande innan beslut tas.

Visa inte din besvikelse om du får intryck av att intervjun inte gått bra och att du redan blivit bortvald. Det kan hända att en intervjuare som verkligen ser dig som en intressant kandidat vill försöka göra dig osäker för att se hur du reagerar.

Tacka intervjuaren för dennes tid och intresse för dig. Om du har besvarat de två frågor som är viktigast för honom/henne:

 • varför du är intresserad av arbetet och företaget
 • vad du kan erbjuda och tillföra företaget.
 
Share this page
 

Nöjda kunder

 • Tack så mycket för er hjälp! Ett starkt och bra skrivet CV; jag är väldigt nöjd och givetvis kommer jag att förmedla detta vidare till vänner och bekanta. Tack ännu en gång och trevlig kväll!

  Sanna, Produktchef
   
 • Erat CV fungerade utmärkt blir sällan imponerad av någonting men responsen efter ert skrivna CV går inte jämföra. Ska skriva ett riktigt bra kundbrev imorgon!

  Måns, IT-programmerare
   
 • TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR ETT BRA CV MED TILLHÖRANDE BREV! Jag tycker att skribenten har gjort ett fantastiskt arbete! Skribenten har formulerat sig väldigt bra och fångat mig som person på papper. Jag är mycket tacksam! Beskrivningarna av mig är klockrena!

  Ebba, Administratör
   
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info@cvfabriken.se
Företaget innehar F-skatt
Organisationsnummer: 556170-7901
Bankgiro: 433-0577