Så här jobbar vi med ditt CV

När du beställer ett CV från oss gör vi alltid en intervju med dig för att säkerställa att all information blir korrekt och att allt som är relevant kommer med. Vi är experter på att skriva säljande jobbansökningar och kommer att utgå från dina kompetenser, erfarenheter och behov. Dina kvalifikationer och meriter kommer att framhävas och vi kommer att presentera din personlighet på ett relevant sätt, vilket i slutänden resulterar i att ditt CV blir uppmärksammat. Du kan självklart göra ändringar och komplettera ditt CV och personliga brev efter att vi har skickat det till dig. Enligt våra undersökningar kommer 91% av våra kunder vidare till en intervju.


Vi kan även hjälpa till med att skapa en presentation för Linkedin, en konsultprofil eller ett styrelseCV. Vårt mål är att hjälpa våra kunder vidare i karriären genom att skapa den perfekta presentationen.


Ett CV som blir uppmärksammat
En potentiell arbetsgivare lägger ungefär 30 sekunder på att läsa ditt CV och det personliga brevet, vilket gör det oerhört viktigt att skapa en presentation som väcker ett intresse hos läsaren. Genom att låta oss skapa ett CV med ett perfekt upplägg ökar chansen att du får komma vidare till en arbetsintervju.


Ta gärna kontakt med oss för mer information.

 

Nyheter

 
 

Nöjda kunder

 • Dokumentationen överträffade mina förväntningar och jag kommer ha STOR nytta av dem. Jag har sökt ca 15 arbeten varav 11 av dessa har jag blivit kallad till intervju, den 14 januari så börjar jag mitt nya arbete som säljare. Servicenivån var utomordentlig. Var på ams informationsträff så förmedlade jag er tjänst på whiteboarden och min handläggare blev också väldigt imponerad och skulle föra detta vidare till sina övriga klienter.

  Tomas, Säljare
   
 • Stort tack för bra och snabbt jobb!

  Jens, Banktjänsteman
   
 • Jag fick jobbet som IT-chef!! Tack för hjälpen med CV och personligt brev. Jag hade inte klarat att skriva det själv.

  Carl, (Numera) IT-chef
   
 
 
 

Varukorg

 
 

Beställ gratis nyhetsbrev


 
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info[a]cvfabriken.se