Home / Nyhet / Skriv en effektiv ansökan/personligt brev

 

Det personliga brevet är ett säljbrev vars enda syfte är att få komma till en intervju. Om du kommer till en intervju har den skriftliga ansökan en mindre betydelse. Under intervjun, som är annan typ av säljsituation, gäller det att sälja sig själv på rätt sätt. I det personliga brevet är det vanligt att man fokuserar på vilka jobb man haft och något om hur man är som person. Istället bör man fokusera på vad man gjort, d v s de kvantifierbara prestationer man har åstadkommit och koppla det till den kravprofil som finns för den position man söker. När man skriver ett personligt brev bör man ha rekryterarens perspektiv, d v s kan du hjälpa företaget/organisationen lösa sina uppgifter och problem?

 
Share this page
 

Nöjda kunder

 • Tack, tack tack. Även om jag inte hade så mycket kompetens för arbetet så blev CVt lättöverskådligt och väldigt proffsigt. Vill också säga att er service var utomordentlig.

  Erik, Blivande butikschef
   
 • Erat CV fungerade utmärkt blir sällan imponerad av någonting men responsen efter ert skrivna CV går inte jämföra. Ska skriva ett riktigt bra kundbrev imorgon!

  Måns, IT-programmerare
   
 • Mitt KonsultCV blev rakt, tydligt och väl avvägt. Bra jobbat!

  Anders, Managementkonsult
   
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info@cvfabriken.se
Företaget innehar F-skatt
Organisationsnummer: 556170-7901
Bankgiro: 433-0577