Home / CV-tips & Råd / Uppföljning

 

Om du vill ha arbetet, säg det. Hör dig för om nästa intervjutillfälle ifall det behövs ett sådant. Om du behöver betänketid, be om det på ett hövligt och taktfullt sätt. Ange ett exakt datum för när du kan svara.

Bli inte för besviken om du inte får ett uttryckligt erbjudande eller om det inte blir en konkret lönediskussion. Intervjuaren vill förmodligen rådgöra med andra i organisationen först eller intervjua fler sökande innan beslut tas.

Visa inte din besvikelse om du får intryck av att intervjun inte gått bra och att du redan blivit bortvald. Det kan hända att en intervjuare som verkligen ser dig som en intressant kandidat vill försöka göra dig osäker för att se hur du reagerar.

Tacka intervjuaren för dennes tid och intresse för dig. Om du har besvarat de två frågor som är viktigast för honom/henne:

 • varför du är intresserad av arbetet och företaget
 • vad du kan erbjuda och tillföra företaget.
 
Share this page
 

Nöjda kunder

 • Stort tack för bra och snabbt jobb!

  Jens, Banktjänsteman
   
 • Har beställt en riktad CV utav er och mottagit mina dokument. Jag vill tacka enormt mycket för mina fina dokument. Har redan inom loppet av 12 timmar blivit kallad på intervju!

  Björn, Butiksbiträde
   
 • Tack för en snabb leverans, jag är imponerad! Skönt när någon annan skriver om mig, betydligt lättare att skriva om en annan person. Kan det vara Jante-lagen?

  Karin, VD
   
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info@cvfabriken.se
Företaget innehar F-skatt
Organisationsnummer: 556170-7901
Bankgiro: 433-0577