Home / CV-tips & Råd

 

För dig som själv vill skriva ditt personliga brev och CV har vi en avdelning med tips och råd som vi hoppas du har nytta av inför din framtida karriär.

Alla väljer inte att anlita oss. Det kan bero på olika orsaker. De som anlitar oss gör det oftast för de vet att den svåraste saken att marknadsföra och sälja är sig själv. Ett nej blir personligt, och ett nederlag blir svårt att hantera. Vi minimerar dina risker för nederlag. Detta genom att lyfta dina ansökningsdokument mot nya höjder. Genom att framhäva och sälja dina kvalitéer, personlighet och kompetens. Vi gör en layout som skiljer dig från mängden. Det är vår kärnkompetens och vad vi är bra på. I slutänden är din karriär vår karriär.

Vare sig du tänkt byta karriär eller söka ditt första arbete gäller det att vara fullständigt klar med vad som väntar − marknadsföring och försäljning av dig själv. Detta måste genomsyra ditt tänkande i allt du gör för att komma vidare till nästa steg i arbetslivet.

Oavsett om du har ett stort kontaktnät eller inte, så behöver du till att börja med effektiva ansökningsdokument. Ditt personliga brev och CV är dina reklamblad och krävs oavsett om du blir headhuntad eller söker en utannonserad tjänst. När du kommit till intervju har du kommit en bra bit på väg då de flesta kandidaterna har blivit bortgallrade. Sedan sker avgörandet om du får arbetet eller inte − under intervjun.

Läs gärna genom de olika sektionerna för att öka dina chanser till arbete eller nästa steg i karriären:

 
Share this page
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info@cvfabriken.se
Företaget innehar F-skatt
Organisationsnummer: 556170-7901
Bankgiro: 433-0577