Så här jobbar vi med ditt CV

När du beställer ett CV från oss gör vi alltid en intervju med dig för att säkerställa att all information blir korrekt och att allt som är relevant kommer med. Vi är experter på att skriva säljande jobbansökningar och kommer att utgå från dina kompetenser, erfarenheter och behov. Dina kvalifikationer och meriter kommer att framhävas och vi kommer att presentera din personlighet på ett relevant sätt, vilket i slutänden resulterar i att ditt CV blir uppmärksammat. Du kan självklart göra ändringar och komplettera ditt CV och personliga brev efter att vi har skickat det till dig. Enligt våra undersökningar kommer 91% av våra kunder vidare till en intervju.


Vi kan även hjälpa till med att skapa en presentation för Linkedin, en konsultprofil eller ett styrelseCV. Vårt mål är att hjälpa våra kunder vidare i karriären genom att skapa den perfekta presentationen.


Ett CV som blir uppmärksammat
En potentiell arbetsgivare lägger ungefär 30 sekunder på att läsa ditt CV och det personliga brevet, vilket gör det oerhört viktigt att skapa en presentation som väcker ett intresse hos läsaren. Genom att låta oss skapa ett CV med ett perfekt upplägg ökar chansen att du får komma vidare till en arbetsintervju.


Ta gärna kontakt med oss för mer information.

 

Nyheter

 
 

Nöjda kunder

 • Jag ville bara skriva några rader och tacka Er, eller rättare sagt tacka Anna Johansson för att ha skrivit en riktigt bra CV åt mig. 1000 tack! Tur att det finns företag som CVfabriken. Ni vill nog inte ens veta hur många gånger jag satt mig framför datan för att försöka skriva min CV….men det är många! Så tummen upp för Er! Jag har en känsla av att drömjobbet är närmre än väntat, jag meddelar när jag fått det.

  Carola, Ingenjör
   
 • Tack för en snabb leverans, jag är imponerad! Skönt när någon annan skriver om mig, betydligt lättare att skriva om en annan person. Kan det vara Jante-lagen?

  Karin, VD
   
 • Petra - Yrkeslärare

  Tack för all hjälp, jag blev jättenöjd med min ansökan. Kan också meddela att jag fick det andra jobbet jag sökte.

  Petra, Yrkeslärare
   
 
 
 

Varukorg

 
 

Beställ gratis nyhetsbrev


 
 

Kontakta oss

Cvfabriken
Box 21
183 21 Täby

Tele: +46 (0)8 - 55 11 97 65
E-post: info[a]cvfabriken.se